Πληροφορίες για Ιδιώτες Πελάτες

Αγαπητοί επισκέπτες,

στην ενότητα αυτή θα θέλαμε να σας κάνουμε γνωστά κάποια πράγματα, τα οποία ενδεχομένως να σας φανούν ενδιαφέροντα και χρήσιμα:

- Στην ενότητα με τα Προϊόντα μας, μπορείτε να δείτε, να πάρετε ιδέες και να επιλέξετε από ένα πλήθος Τυπογραφικών Προϊόντων & Εφαρμογών Εκτύπωσης που πιθανόν να αγνοούσατε, είτε για προσωπική χρήση, είτε για επαγγελματική - διαφημιστική χρήση.

- Το ζήτημα της ποσότητας δεν είναι κάτι που πρέπει να σας απασχολεί ή να σας κάνει να διστάζετε. Μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε ακόμη και για μικρές ποσότητες των προϊόντων που επιθυμείτε να παραγγείλετε, αρκεί να μας το ζητήσετε για να σας κάνουμε την καταλληλότερη προσφορά.

- Ούτε το ζήτημα του σχεδιασμού θα πρέπει να σας απασχολεί. Αν επιθυμείτε να τυπώσετε κάποιο προϊόν και δεν γνωρίζετε ή δεν συνεργάζεστε με κάποιον σχεδιασή, μπορούμε πέρα από την εκτύπωση, να αναλάβουμε και τον σχεδιασμό του προϊόντος που θα επιλέξετε, με βάση κάποια χαρακτηριστικά που θα μας υποδείξετε εσείς.

- Κάθε προϊόν μας, μπορεί να προσαρμοστεί απολύτως στις δικές σας ανάγκες ή επιθυμίες, είτε αυτό αφορά τα υλικά παραγωγής, είτε το πλήθος των χρωμάτων, είτε τα φινιρίσματα, είτε τις διαστάσεις, κ.λ.π. Μοιραστείτε μαζί μας αυτό που σκέφτεστε και να είστε σίγουροι οτι θα σας προτείνουμε την καταλληλότερη λύση για εσάς και φυσικά στην καλύτερη δυνατή τιμή !

- Δεδομένου οτι πέρα από την ποιότητα και το κόστος, επιπλέον και ο χρόνος μετράει πολύ στην εποχή μας, σας εγγυώμαστε το ελάχιστο απαραίτητο του χρόνου παράδοσης, που σε κάποιες περιπτώσεις αγγίζει και το . . . Αυθημερόν !

- Αν είστε ιδιοκτήτης ή στέλεχος, μικρής ή νέας επιχείρησης και το budget σας στην παρούσα φάση δεν επιτρέπει κοστολόγια για Διαφημιστική Εταιρία, ωστόσο όμως χρειάζεστε μια σχετική βοήθεια, τότε μπορούμε και πάλι να σας εξυπηρετήσουμε: ειδικός συνεργαζόμενος Σύμβουλος της εταιρίας μας, Επαγγελματίας Διαφημιστής, θα σας παρέχει πολύτιμες συμβουλές και την κατάλληλη καθοδήγηση για την επιχείρηση σας, εντελώς δωρεάν !